PRK TENANG - CIKGU MALA SAH WAKIL PAS


Tiga fokus utama Cikgu Mala


Expand
Calon bersama petugas PAS di hadapan Markaz Muslimat sebelum berarak
LABIS, 22 Jan 2011 - Pertama, beliau akan menyuarakan masalah rakyat Dun Tenang. Kedua, beliau akan menyuarakan masalah kaum hawa di sini dan yang ketiga mewakili suara majoriti guru di Labis.
Normala pada sidang media selepas SPR mengumumkan calon layak bertanding memberitahu, sekurang-kurangnya tiga fokus utamanya jika dipilih sebagai wakil rakyat.


Tambah Normala lagi, beliau yakin pengundi Tenang akan berani membuat perubahan dengan memilih calon PAS sebagai wakil rakyat mereka.


Pegawai pengurus pilihan raya, Md Asri Amir pagi tadi mengumumkan pilihan raya kecil Tenang pada Ahad depan akan menyaksikan pertandingan satu lawan satu antara BN dan PAS. Normala Sudirman mewakili PAS dan Mohd Azahar Ibrahim mewakili BN.


Ketua Pembangkang Dun Johor Dr Boo Cheng Hau, dari DAP sewaktu penamaan calon pagi tadi berkata "Kami tunggu kehadiran Cikgu Mala bersama kami di Dun Johor". Beliau bersama pimpinan DAP lain turut turun padang menyokong kempen calon PR itu.

 sumber: http://n05tenang.pas.org.my/index.php?option=com_content&view=article&id=172:tiga-fokus-utama-cikgu-mala&catid=44:terkini-n05&Itemid=117

DANA P/raya PAS
CIMB 144900000017104
Dr Hatta Ramli 0193398659

http://n05tenang.pas.org.my/
0