NOSTALGIA KEMENANGAN PRU12


  Selasa, 11 Mac 2008

Gambar-gambar waktu pemasyhuran

Dimalam penjumlahan undi, hampir keseluruhan dewan dipenuhi oleh penyokong Barisan Alternatif. Hanya kelihatan beberapa orang penyokong Razali, Robia dan wakil calon kepada Hj Ismail Md Syah yg berada didalam dewan. Hj Ismail sendiri tidak kelihatan sepanjang tempoh penjumlahan undi.

Berbanding dengan Saudara Malik dan Cik Nah yang bersedia menerima keputusan dengan hati yang terbuka. Kepada Saudara Malik dan Cik Nah, harap terus berusaha dimasa akan datang, Kepada YB Dr Mohd Taslim, selamat berkhidmat. Sekarang masa untuk bekerja...

Dr Syeikh Ibrahim dinobatkan sebagai Ahli Dewan Undangan Negeri N13 Sungai Abong
 
 

Jamuan meraikan kemenangan 2 ADUN

MAHARANI DAN SG ABONGAlhamdulillah jamuan meraikan kemenangan 2 ADUN PAS di Johor berlangsung dengan baik dan sempurna. Puluhan ribu pengunjung dari kalangan masyarakat tempatan pelbagai bangsa hadir di jamuan tersebut sejak jam 6 petang hingga waktu malam. Sepanjang ceramah berlangsung oleh barisan wakil 2 Parti BA dewan Jubli Intan Muar penuh sesak dengan manusia. 

Gambar para hadirin menunjukkan segalanya. 10 minit selepas gambar ini di ambil, jurukamera di depan pentas turut diminta berganjak apabila tempat tersebut terpaksa di penuhi dengan para pendengar dari pelbagai kaum akibat kesesakan.
0